[:ct]

Apunta\’t aqui

Des de Edualter i Fil a l\’agulla et convoquem dilluns 12 de febrer a una sessió d\’intercanvi de recursos, materials i experiències per a la preparació de la commemoració del 8 de març (Dia Internacional de la Dona Treballadora) en escoles i instituts.

La nostra intenció és construir un espai de col·laboració amb entitats i professorat que amb motiu del 8M puguin començar, ampliar o donar continuïtat al treball coeducatiu, feminista i d\’equitat els àmbits escolars.

Conèixer eines que ens ajudin a la programació d\’aquestes temàtiques, enfocaments metodològics, experiències de viva veu i/o col·laboracions i construcció de relacions entre escoles i entitats.

T\’esperem a les 17:30 a la seu de Lafede.cat (C. Tàpies 1-3, Barcelona 08001), us oferirem un petit berenar.

Per motius logístics, ens agradaria confirmessis la teva assistència aquí

L\’equip d\’Edualter i Fil a l\’agulla[:]