[:ct]Els dies 17 i 18 de Juny vam trobar-nos a la seu de Rosa Sensat per debatre sobre els reptes d\’incorporar una perspectiva transformadora a l\’hora d\’avaluar els processos d\’Educació per a la Justícia Global.

Hi vam participar 40 persones de l\’àmbit educatiu: docents de primària, secundària i universitats, entitats d\’EJG, persones d\’administracions públiques, que vam compartir experiències, reflexions i sabers, amb l\’objectiu d\’anar construint juntes un model d\’avaluació participativa, orientada a  aprendre, a millorar, a celebrar i a transformar les persones, les relacions a l\’aula, la cultura dels centres educatius, i l\’entorn.

A continuació us compartim alguns dels materials que van servir de base del treball de les Jornades, perquè els pugueu fer vostres i utilitzar en els processos educatius que impulseu:

Estem editant els vídeos amb les gravacions de totes les jornades, on podreu recuperar les interessants reflexions que ens van arribar de la veu de les persones convidades a la taula inicial de divendres , i de les que van protagonitzar els tallers de presentació d\’experiències amb diàleg apreciatiu de dissabte. De seguida que estiguin disponibles els compartirem.

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat, aportant els vostres coneixements, idees, projectes i il.lusions per continuar endavant amb la voluntat de fer de l\’educació un procés d\’emancipació i de transformació.

Continuarem…[:es]

Los días 17 y 18 de Junio ​​nos encontramos en la sede de Rosa Sensat para debatir sobre los retos de incorporar una perspectiva transformadora a la hora de evaluar los procesos de Educación para la Justicia Global.

Participamos 40 personas del ámbito educativo: docentes de primaria, secundaria y universidades, entidades de EJG, personas de administraciones públicas, que compartimos experiencias, reflexiones y saberes, con el objetivo de ir construyendo juntas un modelo de evaluación participativa, orientada a aprender, a mejorar, a celebrar y transformar a las personas, las relaciones en el aula, la cultura de los centros educativos, y el entorno.

A continuación os compartimos algunos de los materiales que sirvieron de base del trabajo de las Jornadas, para que os los podáis apropiar  y utilizar en los procesos educativos que impulséis:

Estamos editando los vídeos con las grabaciones de todas las jornadas, donde podréis recuperar las interesantes reflexiones que nos llegaron de la voz de las personas invitadas a la mesa inicial del viernes, y las que protagonizaron los talleres de presentación de experiencias con diálogo apreciativo del sábado. En cuanto estén disponibles los compartiremos.

Muchas gracias a todas las personas que habéis participado aportando vuestros conocimientos, ideas, proyectos e ilusiones para seguir adelante con la voluntad de hacer de la educación un proceso de emancipación y de transformación.

Continuaremos…

[:]