[:ct]Sota el marc del projecte Criteris per a la sistematització d\’experiències d\’ECG en l\’àmbit local, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s\’ha dut a terme un treball col·laboratiu amb persones tècniques dels governs locals, docents i persones d\’entitats de diferents municipis de la província de Barcelona, per tal d\’identificar elements que ajudin a posar en valor les experiències d\’ECG que es duen a terme als diferents territoris i facilitar-ne la seva sistematització i difusió.

La primera sessió es va dur a terme el 6 de maig de 2022, en format virtual, amb persones tècniques dels governs locals de Santa Coloma de Gramenet, Montornès del Vallès, Granollers, Mataró i Sant Boi de Llobregat.

La segona sessió es va dur a terme el 24 de maig de 2022, en format virtual, amb docents i persones d\’entitats de Sabadell, Sant Martí de Riucorb, Santa Coloma de Gramenet, Centelles i Barcelona.

Com a resultat d\’aquest procés, s\’han publicat els Criteris per a la sistematització d\’experiències d\’ECG en l\’àmbit local en format dossier i infografia (vegeu-la més a baix), que posteriorment es van presentar en una sessió presencial que expliquem en aquesta altra entrada.

[:]