[:ct]5N: Ciència i patriarcat. Recursos i experiències per treballar la perspectiva STEM amb enfocament de gènere[:]

[:ct]

En el marc dels projectes \”La integració de l’Educació per la Justícia Global als àrees cientificotècniques d’educació secundària amb perspectiva competencial\” i \”La sostenibilitat econòmica i social, l’economia feminista i de les cures en el currículum educatiu\”, i amb motiu de la Setmana de la Ciència us convidem a participar en la pròxima sessió oberta:

Ciència i feminismes

Dia: 5 de novembre

Hora: 17 a 19h *

Lloc: Lafede.cat (c. Tápies 1, Barcelona 08001)

https://osm.org/go/xUbRylsqV?node=4884887179

* S\’oferirà berenar

 

L\’objectiu és crear un espai d\’intercanvi i teixir amb el professorat una xarxa de confiança i col·laboració per reflexionar sobre els biaixos de gènere en el mètode científic i compartir mecanismes i recursos per a revertir-los en l\’àmbit educatiu

Dirigit a professorat de les àrees científico tecnològiques, entitats que treballen en escoles i instituts amb projectes STEM i/o de Gènere, educadores i persones interessades en el tema

Es presentaran alguns conceptes a reflexionar sobre l\’actualitat informativa al voltant del tema, com preparar una Setmana de la Ciència Feminista i recursos, materials i experiències educatives STEM que aborden el tema

Inscripcions aquí

Us esperem

 

En col·laboració amb Eduxarxa, Luciferases, Escola de Cultura de Pau, Grup de treball EduGlobalSTEM

Amb el suport de Ajuntament de Barcelona i l\’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

 [:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt