Alumnes de l’Institut Domènec Perramon negocien la construcció d’un carril bici amb l’Ajuntament d’Arenys de Munt

Alguns alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Domènec Perramon han desenvolupat una proposta per fer més sostenible el trànsit d’Arenys de Munt, i s’han reunit amb el Regidor de Mobilitat per tal de negociar la seva implementació

En el marc del projecte Germinant Futurs – ApS Justícia Climàtica i Social, en Julio H., en Guiu M., en Faris el H., en Gianluca M. i l’Èric B. han desenvolupat una proposta per facilitar el transport i el trànsit d’Arenys de Munt. Després de portar a terme diferents activitats com ara una pluja d’idees sostenibles, presentacions a la resta de l’alumnat, una enquesta d’hàbits de mobilitat a la comunitat educativa, etc., aquest grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Domènec Perramon s’ha reunit amb el Regidor de Mobilitat, Àngel Castillo i Vallcorba, arribant al preacord de construir un carril bici per trams al poble.

Feu un comentari

Desplaça cap amunt