Sessió de presentació de recursos i experiències educatives de la Economía Social i Solidaria

Per qüestions logístiques, us demanem confirmar aquí

Us convidem a participar en la propera sessió d’intercanvi de recursos, materials i experiències sobre Educació Transformadora per a la Justícia Global.

En aquesta ocasió, l’eix temàtic que abordarem serà el de Sostenibilitat Econòmica i Social des de diferents enfocaments de l’economia amb experiències variades i recursos a compartir de diferents regions i territoris.

Data:  24 de maig, 2018

Hora:  17:30 a 20:00 h

Lloc: LaFede.cat  (C. Tàpies 1-3, Barcelona 08001)

Presentarem el marc metodològic amb el qual s’ha construït la proposta de model curricular del projecte Competències i EpD, a més de presentar el desplegament de l’eix temàtic de Sostenibilitat Econòmica i Social.

Per part de FETS (Finançament Ètic i Solidari) es presentaran algunes de les reflexions i propostes elaborades en la trobada estatal que es va organitzar el passat 20 i 21 d\’abril a Barcelona sobre com impulsar les Finances Ètiques a l’aula.

Comptarem amb la visita de les impulsores de la Campanya per un Curriculum Global en Economia Solidària que presentaran els principis, objectius i accions que han dut a terme des de la coordinació de la campanya, que compta amb nodes a diferents països d’Amèrica, Àfrica i Europa i va ser presentada oficialment en el passat Forum Social Mundial de Salvador de Bahia, Brasil

També s’explicarà l’acció de denúncia i incidència que realitza a Catalunya la Plataforma per una Educació en Economia Crítica (PLEEC) a favor d’incorporar enfocaments plurals i crítics de l’economia i que les accions de formació en centres educatius les realitzi el professorat especialitzat en els temes.

La trobada també pretén generar un espai de reflexió i col·laboració per intercanviar experiències, reptes i obstacles que de manera conjunta i coordinada es puguin articular a favor d’una educació en economia des de diferents perspectives i no només l’educació econòmica dominant.

Agraïm que per facilitar l’organització de la trobada us pugueu inscriure aqui

Feu un comentari

Desplaça cap amunt