Jornades d’Educació per a la participación: Ecofeminisme, comunitat i joves | 16 i 18 de març

Teníem moltes ganes de fer extensiva aquesta formació, “Jornades d’Educació per a la participación- Ecofeminisme, comunitat i joves”.  Comptarem amb la dinamització i l’experiència d’Antonio Moreno, del CRAC (Colectivo d’Educación para la participación).

Les jornades tenen doble objectiu, per una banda continuar formant-nos en el camí d’educació per a l participació amb joves, i per l’altra; trobar-nos. Trobar-nos com a agents de barri, com a agents educatius, trobar-nos i conèixer la tasca que s’està realitzant, tot compartint debilitats i fortaleses.

Organitzem aquestes jornades en el marc de col·laboració que des del curs passat tenim amb l\’Institut Escola Turó de Roquetes de Nou Barris i dins del projecte La sostenibilitat econòmica i social, l’economia feminista i de les cures en el currículum educatiu, subvencionat per l\’Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Les jornades es duran a terme en dues sessions, per tal de facilitar la participació i la conciliació de les persones interessades. El millor seria poder participar a les dues sessions, tot i que no és requisit.

Perseguirem donar respostes a les següents preguntes

  • Què entenem per a participació?
  • Per què és important la participació en les joves?
  • Què hi fem nosaltres? Com ens coordinem amb agents del territori?
  • Quina participació ofereix el centre educatiu?.”

Tot coneixent  experiències del Colectivo de Educación para la Participación – CRAC:

Les jornades es realitzaran:

Lloc: Institut Escola Turó de Roquetes (Edifici Secundària, Carrer de l\’Artesania, 81-85. 08042 – Metro L3 Roquetes Sortida c. de les Torres)

Dies: Dissabte 16 de març de 10h a 13h i el dilluns 18 de març de 16’30h a 19’30h.

Pensem que sería una gran oportunitat comptar amb la vostra presencia. Esperem que us animeu i trobar-nos!

Agraïrem que ens confirmeu la vostra participació per correu electrònic, a aquesta adreça:  edualter@pangea.org

Feu un comentari

Desplaça cap amunt