Recursos i experiències per treballar l\’emergència climàtica des de l\’aula STEM

[:ct]

En el marc del projecte La integració de l’Educació per la Justícia Global als àrees cientificotècniques d’educació secundària amb perspectiva competencial us convidem a participar en la pròxima sessió de treball i reflexió:

Recursos i experiències per a treballar l\’emergència climàtica a l\’aula STEM

* S\’oferirà berenar

L\’objectiu és crear un espai d\’intercanvi i teixir amb el professorat una xarxa de confiança i col·laboració per a abordar l\’Emergència Climàtica a l\’aula i incorporar les demandes de la mobilització social des d\’una perspectiva científica i ètica

 

Dirigit a professorat (primària i secundària) de les àrees científic tecnològiques o amb projectes vinculats a les àrees de medi o ciència, entitats que treballen l\’emergència climàtica, educadores i persones interessades en el tema

Es presentaran alguns conceptes per a reflexionar sobre l\’actualitat informativa al voltant del tema i recursos, materials i experiències educatives STEM que aborden la problemàtica global que afecta el clima i la sostenibilitat del planeta

 

En col·laboració amb Eduxarxa, Luciferases, Escola de Cultura de Pau, Grup de treball EduGlobalSTEM i la participació de Fridays for Future Barcelona. Amb el suport de l\’Ajuntament de Barcelona

 

[:es]

En col·laboració amb Eduxarxa, Luciferases, Escola de Cultura de Pau, Grup de treball EduGlobalSTEM i la participació de Fridays for Future Barcelona

En el marc del projecte La integració de l’Educació per la Justícia Global als àrees cientificotècniques d’educació secundària amb perspectiva competencial us convidem a participar en la pròxima sessió oberta:

Recursos i experiències per a treballar l\’emergència climàtica a l\’aula STEM

Dia: 28 de maig
Hora: 17 a 19h
Lloc: Lafede.cat (c. Tápies 1)

Inscripció aquí

L\’objectiu és crear un espai d\’intercanvi i teixir amb el professorat una xarxa de confiança i col·laboració per a abordar l\’Emergència Climàtica a l\’aula i incorporar les demandes de la mobilització social des d\’una perspectiva científica i ètica

Dirigit a professorat de les àrees científic tecnològiques, entitats que treballen l\’emergència climàtica, educadores i persones interessades en el tema

Es presentaran alguns conceptes per a reflexionar sobre l\’actualitat informativa al voltant del tema i recursos, materials i experiències educatives STEM que aborden la problemàtica global que afecta el clima i la sostenibilitat del planeta

[:en]

En col·laboració amb Eduxarxa, Luciferases, Escola de Cultura de Pau, Grup de treball EduGlobalSTEM i la participació de Fridays for Future Barcelona

En el marc del projecte La integració de l’Educació per la Justícia Global als àrees cientificotècniques d’educació secundària amb perspectiva competencial us convidem a participar en la pròxima sessió oberta:

Recursos i experiències per a treballar l\’emergència climàtica a l\’aula STEM

Dia: 28 de maig
Hora: 17 a 19h
Lloc: Lafede.cat (c. Tápies 1)

Inscripció aquí

L\’objectiu és crear un espai d\’intercanvi i teixir amb el professorat una xarxa de confiança i col·laboració per a abordar l\’Emergència Climàtica a l\’aula i incorporar les demandes de la mobilització social des d\’una perspectiva científica i ètica

Dirigit a professorat de les àrees científic tecnològiques, entitats que treballen l\’emergència climàtica, educadores i persones interessades en el tema

Es presentaran alguns conceptes per a reflexionar sobre l\’actualitat informativa al voltant del tema i recursos, materials i experiències educatives STEM que aborden la problemàtica global que afecta el clima i la sostenibilitat del planeta

[:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt