[:ct]Jornades Economies Feministes. Educar per posar la vida al centre[:]

[:ct]Passats uns dies per recuperar l’energia i remirar el cap de setmana de les Jornades, tenim moltes ganes d\’agrair-vos a totes la vostra participació, en el format que sigui que hagi estat.

En primer lloc a les cooperativa Mujeres Pa\’lante i DiomCoop, encarregades del càtering. Gràcies per alimentar-nos, sense això no haurien estat possibles les jornades.

A l’Associació de periodistes Fora de Quadre, que ha fet el registre audiovisual de les jornades,  i ens permetrà compartir les reflexions i debats amb altres persones que no han pogut ser-hi.

Al col.lectiu Coati, que ha fet la traducció simultània de totes les sessions, facilitant el respecte per la llengua vehicular de les participants.

A l’associació l’Hora Lliure que s\’ha encarregat de l’espai infantil, facilitant així la participació de totes, i a l’Escola Cervantes, que ens ha cedit el centre per a l\’acollida d\’infants.

A l\’Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, que ens ha posat a disposició l\’espai Francesca Bonnemaison, i a l\’ACCD que ens ha donat el suport econòmic per realitzar les Jornades.

Al grup de noies “Ganas de vivir”, que amb la representació de benvinguda ens han mostrat algunes de les discriminacions, opressions i violències viscudes durant el seu procés d’escolarització, i que ens mostren com és de necessari tenir espais de reflexió i debat com aquest.

A les persones assistents, gràcies  per venir des d\’arreu de Catalunya, sense vosaltres no hauria tingut sentit i ens fa molt felices sentir que hem creat o fet més consistents els nostres llaços i els que hagin sortit més enllà.

I també a les persones que han participat a les diverses taules com a ponents, que en sou unes quantes. Especialment les que heu vingut de fora de Catalunya, gràcies per entregar-vos a exposar-vos i per seguir lluitant per tirar endavant els vostres projectes, sou inspiració. Ens heu fet arribar agraïments específics, ens donen molta alegria, de veritat, sou amor.

Finalment, volem agrair a l\’Adriana Guzmán del col.lectiu Feminismo Comunitario Antipatriarcal de Bolívia la seva participació, i volem reconèixer la seva tasca. No ha parat des de que ha posat un peu a Europa, el que fa que tingui sentit també per nosaltres, així que molt agraïment per part nostra.

Ens seguim trobant lluitant per aquests mons nous que construïm.

Estem editant els vídeos de les Jornades, de seguida que estiguin disponibles els anirem difonent.

 

 

 

 

[archiveorg id=radio4_202003 width=500 height=140]

 

 

 

 

 

 [:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt