[:ct]Reflexions sobre la incorporació de les economies transformadores i feministes a l’àmbit escolar (8)[:es]Reflexiones sobre la incorporación de las economías transformadoras y feministas al ámbito escolar (8)[:]

[:ct]Entrevista amb Clara Carbó i Rubén Sosa de L’Esguard, Cooperativa d’Educació en el Lleure

En el marc del projecte Coòpolis, l\’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, del qual participa L\’Esguard, contribueixen a la promoció de l\’economia social i solidària, a través d\’activitats i dinàmiques per apropar l\’ESS als i les joves.

Ens expliquen les activitats que duen a terme: tallers sobre el model cooperatiu, rutes cooperatives pels barris per conèixer projectes vinculats a l\’economia solidària. Destaquen la tasca de suport a la creació de cooperatives d\’alumnes a dintre dels centres educatius.

També reflexionen sobre la importància de fer treball en xarxa als barris, entre les entitats, empreses i projectes relacionades amb l\’ESS, com a estratègia fonamental per transformar el teixit econòmic de la ciutat.

Podeu veure l\’entrevista completa aquí:

[vimeo 439794308 w=640 h=360]

Entrevista Clara Carbó V i Rubén Sosa C | L'Economia Feminista a l'aula from Edualter on Vimeo.

[:es]Entrevista con Clara Carbó y Rubén Sosa de l\’Esguard, Cooperativa de Educación en el Tiempo Libre

En el marco del proyecto Coòpolis, el Ateneo Cooperativo de Barcelona, ​​del que participa L\’Esguard, contribuye a la promoción de la economía social y solidaria, a través de actividades y dinámicas para acercar la ESS a los y las jóvenes.

Nos explican las actividades que llevan a cabo: talleres sobre el modelo cooperativo, rutas cooperativas por los barrios para conocer proyectos vinculados a la economía solidaria. Destacan la labor de apoyo a la creación de cooperativas de alumnos dentro de los centros educativos.

También reflexionan sobre la importancia de hacer trabajo en red en los barrios, entre las entidades, empresas y proyectos relacionadas con la ESS, como estrategia fundamental para transformar el tejido económico de la ciudad.

Podeis ver la entrevista completa aquí:

[vimeo 439794308 w=640 h=360]

Entrevista Clara Carbó V i Rubén Sosa C | L'Economia Feminista a l'aula from Edualter on Vimeo.

[:]

1 comentari a “[:ct]Reflexions sobre la incorporació de les economies transformadores i feministes a l’àmbit escolar (8)[:es]Reflexiones sobre la incorporación de las economías transformadoras y feministas al ámbito escolar (8)[:]”

  1. Pingback: La sostenibilitat econòmica i social, l’economia feminista i de les cures en el currículum educatiu – Competències per transformar el món

Feu un comentari

Desplaça cap amunt