[:ct]Reflexions sobre la incorporació de les economies transformadores i feministes a l’àmbit escolar (7)[:es]Reflexiones sobre la incorporación de las economías transformadoras y feministas al ámbito escolar (7)[:]

[:ct]Entrevista amb Berta Serra Vaquès

Doble Via Cooperativa. Serveis socioeducatius
Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental

Explica la seva trajectòria en l\’àmbit cooperatiu, a través de la participació en cooperatives com Doble Via, vinculada amb l\’àmbit socioeducatiu.

Ens parla de la importància d\’impulsar projectes orientats a fomentar la creació de cooperatives d\’alumnes, com els que ha contribuït a tirar endavant a l\’Institut Arnau Cadell de Sant Cugat, o a l\’Escola Xalest de Sabadell. Des d\’aquesta experiència, i l\’articulació a través de l\’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, ens parla del potencial que té el fet d\’articular propostes de forma coordinada, per tal de fomentar i enfortir l\’economia social i cooperativa al territori.

Podeu veure l’entrevista completa aquí:

[vimeo 429794633 w=640 h=360]

Entrevista Berta Serra V | L\’Economia Feminista a l\’aula from Edualter on Vimeo.[:es]Entrevista con Berta Serra Vaquès

Impulsa proyectos educativos en la coopeartiva Doble Vía
Participa en la red territorial Ateneo Cooperativo del Vallès Occidental

Explica su trayectoria en el ámbito cooperativo, a través de la participación en cooperativas como Doble Vía, vinculada al ámbito socioeducativo.

Destaca la importancia de desarrollar proyectos orientados a fomentar la creación de cooperativas de alumnos, como los que ha contribuido a impulsar en el Instituto Arnau Cadell de Sant Cugat, o en la Escuela Xalest de Sabadell. Partiendo de esta experiencia, y de la articulación a través del Ateneo Cooperativo del Vallés Occidental, nos habla del potencial que tiene el hecho de articular propuestas de forma coordinada, a fin de fomentar y fortalecer la economía social y cooperativa al territorio.

Podéis ver la entrevista completa aquí:

[vimeo 429794633 w=640 h=360]

Entrevista Berta Serra V | L\’Economia Feminista a l\’aula from Edualter on Vimeo.[:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt