[:ct]Reflexions sobre la incorporació de les economies transformadores i feministes a l’àmbit escolar (6)[:es]Reflexiones sobre la incorporación de las economías transformadoras y feministas al ámbito escolar (6) [:]

[:ct]Entrevista amb Pati Homs, de L\’Aresta Cooperativa

Ens parla des de la seva experiència educativa, impulsant activitats i tallers a escoles, instituts i altres centres formatius per donar a conèixer i experimentar, mitjançant dinàmiques participatives, l’agroecologia, el cooperativisme i l’autogestió.

Explica les dificultats per incorporar l\’economia feminista i de les cures a la pràctica educativa i cooperativa, per la lògica del sistema capitalista i patriarcal, que no ho prioritza a nivell de temps, recursos…

Destaca que malgrat aquests dificultats és fonamental seguir prioritzant la incorporació d\’aquesta mirada en totes les accions educatives adreçades tant a infants com a a joves, adaptant-la a cada edat i situació, i pressionant a nivell institucional perquè es doni suport a aquest tipus d\’iniciatives.

Podeu veure l\’entrevista completa aquí:

[vimeo 439794344 w=640 h=360]

Entrevista Pati Homs | L\’Economia Feminista a l\’aula from Edualter on Vimeo.[:es]Entrevista con Pati Homs de La Aresta Cooperativa

Nos habla desde su experiencia educativa, impulsando actividades y talleres en escuelas, institutos y otros centros formativos para dar a conocer y experimentar, mediante dinámicas participativas, la agroecología, el cooperativismo y la autogestión.

Explica las dificultades para incorporar la economía feminista y de los cuidados en la práctica educativa y cooperativa, por la lógica del sistema capitalista y patriarcal, que no lo prioriza a nivel de tiempo, recursos …

Destaca que a pesar de estos dificultades es fundamental seguir priorizando la incorporación de esta mirada en todas las acciones educativas, adaptándola a cada edad y situación, y presionando a nivel institucional para que se apoyen este tipo de iniciativas.

Podeis ver la entrevista completa aquí:

[vimeo 439794344 w=640 h=360]

Entrevista Pati Homs | L\’Economia Feminista a l\’aula from Edualter on Vimeo.[:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt