[:ct]1a Escola d\’Estiu EduglobalStem: una experiència comunitària d\’aprenentatge i apoderament del professorat explicada en primer persona[:es]1a Escuela de Verano EduglobalStem: una experiencia comunitaria de aprendizaje y empoderamiento del profesorado explicada en primer persona[:]

[:ct]Com a part del procés d\’anàlisi crítica desenvolupat pel Grup de Treball EduGlobalStem en el marc de la 1ª Escola d\’Estiu que van realitzar al Juliol de 2019, i per complementar els articles que recullen els resultats dels aprenentatges de les formacions dutes a terme, alguns i algunes docents organitzadores i dinamitzadores de l\’escola d\’estiu han gravat càpsules audiovisuals per compartir les seves reflexions.

Aquestes reflexions i aportacions ens animen a aprofundir en els continguts dels articles publicats tant a la
Estas reflexiones y aportaciones complementan y nos animan a profundizar en los contenidos de los artículos publicados tanto en la Revista Cieècnies, como en l\’edició posterior d\’EduAlter que podeu consultar AQUÍ.

Els vídeos, que podeu veure a continuació, ens permeten conèixer en primera persona les visions de docents de secundària que estan dissenyant i incorporant a l\’aula activitats per treballar l\’equitat de gènere, el medi ambient, la pau i els conflictes, la sostenibilitat econòmica i social, els drets humans, la participació democràtica, la interculturalitat crítica, entre d\’altres temàtiques orientades a fomentar l\’enfocament de justícia global entre el seu alumnat.


[:es]Como parte del proceso de análisis crítico desarrollado por el Grupo de Trabajo EduGlobalStem en el marco de la 1ª Escuela de Verano que realizaron en Julio de 2019, y para complementar los artículos que recogen los resultados de los aprendizajes de las formaciones llevadas a cabo, algunos y algunas docentes organizadoras y dinamizadoras de la escuela de verano han grabado unas cápsulas audiovisuales para compartir sus reflexiones.

Estas reflexiones y aportaciones nos animan a profundizar en los contenidos de los artículos publicados tanto en la Revista Ciencias, como en la edición posterior de EduAlter que podeis consultar AQUÍ.

Los vídeos, que podéis ver a continuación, nos permiten conocer en primera persona las visiones de docentes de secundaria que están diseñando e incorporando en el aula actividades para trabajar sobre la equidad de género, el medio ambiente, la paz y los conflictos, la sostenibilidad económica y social, los derechos humanos, la participación democrática, la interculturalidad crítica, entre otras temáticas orientadas a fomentar el enfoque de justicia global entre su alumnado.


[:en]

[:]

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt