[:ct]1ª Escola d\’Estiu EduGlobalStem, una experiència comunitària d\’aprenentatge i apoderament del professorat[:es]1ª Escuela de Vernano EduGlobalStem, una experiencia comunitaria de aprenendizaje y empoderamiento del profesorado[:]

[:ct]El Grup de Treball EduGlobalStem, format per docents de secundària que tenen com a objectiu incorporar l\’enfocament d\’Educació per la Justícia Global a les àrees científicotecnològiques -Stem,  ha dut a terme un procés d\’anàlisi, reflexió i valoració dels aprenentatges de la 1ª Escola d\’Estiu que van realitzar al Juliol de 2019.

Com a resultat d\’aquest procés de reflexió crítica, han elaborat una sèrie d\’articles de divulgació, publicats al monogràfic de la Revista Ciències núm. 40: Educació Científica i Justícia Global: Contribucions i reflexions de la 1ª Escola d\’Estiu del Grup de Treball EduGlobalStem.

Per tal de facilitar-ne l\’accés i la lectura, hem valorat la conveniència de fer-ne una edició que recull els 7 articles publicats, i que podeu consultar AQUÍ

[:es]
El Grupo de Trabajo EduGlobalStem, formado por docentes de secundaria que tienen como objetivo incorporar el enfoque de Educación para la Justicia Global en las áreas cientificotecnológicas -STEM, ha llevado a cabo un proceso de análisis, reflexión y valoración de los aprendizajes de la 1ª Escuela de Verano que realizaron en Julio de 2019.

Como resultado de este proceso de reflexión crítica, han elaborado una serie de artículos de divulgación, publicados en el monográfico de la Revista Ciencias núm. 40: Educación Científica y Justicia Global: Contribuciones y reflexiones de la 1ª Escuela de Verano del Grupo de Trabajo EduGlobalStem.

Para facilitar el acceso y la lectura, hemos hecho una edición que incorpora los 7 artículos, y que podéis consultar AQUÍ

[:]

Feu un comentari

Desplaça cap amunt